Vår familj

 
”Marcus Samuelssons kök, smaker från Manhattan"
 
Det är den multikulturella mixen av folk, livsstilar och mat som gör Manhattan så fantastiskt. Och när det kommer till mat så är Manhattan definitivt roten till många unika smaker. 

Den svenska mästerkocken, Marcus Samuelsson, baserad i New York, har bestämt sig för att föra in dessa internationella smaker och kök till Skandinavien, för att kombineras tillsammans med lokala råvaror med syftet att ge dig spännande och uppfriskande smaksensationer.
 
Snart kommer du kunna känna av Manhattan i hela Skandinavien. Du kan nämligen se fram emot 20 nya restauranger, där den bästa maten Manhattan har att erbjuda kombineras med smakrik mat från Skandinavien.
 
Kitchen & Table kommer att finnas på alla Clarion Hotels orter (förutom Clarion Post som behåller sitt Norda Bar & Grill samt American Table på Clarion Sign), med en lokal anknytning, från Tromsø i Norge till Malmö i Sverige. Missa inte det!
 
 
 
  

Dela med dig