Menu

Middag

Se vår middagsmeny här

Vår middagsmeny har influenser från Manhattan med moderna och gränsöverskridande kombinationer där inspiration hämtas från internationella- och traditionella kök.
Vi vill ge er personliga och lekfulla tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter.        

Dryck

Se vår dryckesmeny här

Drycken hos oss är en mix av tradition och nya influenser – Traditional & Not so Traditional.

Läs mer om Drycker

Brunch

Det okonstlade och kravlösa med brunch är precis vad vi vill att ni ska uppleva hos oss, en extra lyx man kan unna sig på helgen, gärna efter en lång sovmorgon.

Läs mer om Brunch

Middag i Uppsala

Vår middagsmeny har influenser från New York och framför allt Manhattan. Med moderna och gränsöverskridande kombinationer har inspiration hämtas från traditionella kök men med en lekfull twist. 
 

Vi vill ge er personliga tolkningar av världens alla spännande smaker med en touch av Uppsala. Vår meny består av snacks, förrätter, varmrätter och efterrätter. Vi erbjuder allt från kött, fisk, skaldjur och fågel till bröd, grönsaker och frukt. Maten är inspirerad av världens alla kök i kombination med den skandinaviska kokkonsten, mycket är tillagat med råvaror från lokala producenter.

 
Varje kväll samlas här alla slags människor för att äta, dricka och umgås, Den personliga inredningen är lekfull och hemtrevlig och restaurangen har blivit precis vad vi hoppats på, en krog där man lika gärna kan hänga i baren över en drink, äta en trerätters middag eller slinka in på en kopp kaffe. 
 
En central punkt hos oss är vårt Community Table, ett stort bord som inbjuder till spontana möten och Social Dining. Här kan man koppla av med avslappnat umgänge över en cocktail eller en bit mat.
 

Boka middag

Vill du äta middag hos oss är du varmt välkommen måndag till lördag 17:00 – 22:00. Vi rekommenderar att du bokar bord.  Skicka en bokningsförfrågan via vår web eller ring oss på telefonnummer +46 (0) 18 68 18 00.
 
  Vår meny hittar Ni här-->


Är ni ett sällskap på 10 personer eller fler?

Kontakta oss på uppsala@kitchenandtable.se så sänder vi er vår sällskapsmeny.
 
Välkommen in!