Meny

Middag

Se vår middagsmeny här

Vår middagsmeny har influenser från Manhattan med moderna och gränsöverskridande kombinationer där inspiration hämtas från internationella- och traditionella kök.
Vi vill ge er personliga och lekfulla tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter.

Dryck

Se vår dryckesmeny här

Drycken hos oss är en mix av tradition och nya influenser – Traditional & Not so Traditional.

Brunch

Det okonstlade och kravlösa med brunch är precis vad vi vill att ni ska uppleva hos oss, en extra lyx man kan unna sig på helgen, gärna efter en lång sovmorgon.

Lunch

   

Till lunch erbjuder vi förutom Daily Specials´ inkl. sallad och bröd & ett urval av våra favoriter. På menyn hittar du våra populära rätter KT Kimchi Burger med Soho Fries, Jerk Chicken Caesar & Shrimp Sandwich.
Här hittar du veckans lunchmeny: ---> Lunchmeny V 21

   
 
 

Östersund drar västerut!

Den som går igång på gastronomi gör klokt i att åka till Sveriges skafferi, Jämtland. I trakterna runt Östersund huserar makalösa mathantverkare som har förmågan att förädla råvarorna så pass väl att Jämtland utnämnts till gastronomisk region. Men precis som i den finaste matlagningskonst är det väl valda smakmöten som är hemligheten.

What's up?

We've got so much to celebrate!
Halloweenbrunch, Fars dags-middag, Thanksgiving-mys, allt annat än ett vanligt julbord och ett fantastisk nyårsafton. Tillsammans gör vi det här, på Kitchen & Table. Kom in så firar vi tillsammans!
 

 

"I've seen the
  world through the 

kitchen and I 
love that view!"
- Marcus Samulesson