Meny

Lunch

Se vår lunchmeny här

Lunch with a view! Tillbringa din lunchtimme 85 meter över havet och njut av en daily special eller varför inte en från favoriterna. Öppet måndag - lördag 11:30-14:00!

 

Dinner

Se vår middagsmeny här

Välkomna att njuta av smaker av Malmhattan samtidigt som ni blickar ut över Malmös glittrande skyline. Vi vill ge er personliga och lekfulla tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter. Här möter vårt Malmö, Manhattan i en spännande symbios. 

 

Parties

Se vår sällskapsmeny här

För sällskap på 8 personer eller fler finns det tre spännande menyer framtagna som är komponerade för att leka med smaklökarna. Få ut maximalt av upplevelsen och välj det matchande vinpaketet.

 

Extras

Vi älskar högtider, event och nyheter. Njut av livets goda tillsammans med oss på Kitchen & Table Malmö! 

Läs mer om events!

 

På gång

På Kitchen & Table arbetar vi hela tiden med att skapa ett levande kulturutbud som en del av den Fun Dining vi bjuder på. I vår eventkalender ser du våra DJs som uppträder på kvällarna, men också Clarion Malmö Lives andra happenings. Står det inget om bordsbokning under det enskilda eventet så hittar du den här. Varmt välkommen på Fun Dining!   
  
New Menu - Onsdag den 10 Maj 
We love our greens! Därför har konceptet Urban Garden tagits fram som erbjuder läckra vegetariska huvudrätter. Still want protein? We offer delicious sides. Spana in menyn här!
 
Mommy Surprise - Söndagen den 28 Maj

Show Mommy that you love her och boka vår morsdagmeny. Alla mammor får dessutom en surprise på plats. Boka bord: malmo@kitchenandtable.se
 
Classic Mondays, varje måndag 20:00-01:00!
Vem har sagt att måndagar inte kan vara veckans bästa dag? Från och med den 9 januari är ni välkomna på Classic Mondays hos oss på våning 25. Klassiska cocktails för en liten slant tillsammans med gott sällskap och Malmös bästa utsikt. 
Sounds like a dream come true? Join us - kika på menyn här! 
 
ÅRETS RESTAURANG 2016!  
Den 22 oktober tilldelades vi det fantastiska priset "Årets Restaurang" på Malmö Citysamverkans höstmingel. Framröstade av lokalbon, helt underbart. Varmt välkomna upp och fira detta tillsammans med oss!
 
DJ and nice vibes every weekend! 
Varje fredag & lördag 22:00-01:00 bjuder vår resident DJ Ezzo Fresh eller en gästande stjärna på galet grymma tunes. Det innebär att ni hittar helgens bästa pre-cocktail på 25an. 
Soo... join us for a cocktail or two!