Meny

Lunch

Se vår lunchmeny här

Lunch with a view! Tillbringa din lunchtimme 85 meter över havet och njut av en daily special eller varför inte en från favoriterna. Öppet måndag - lördag 11:30-14:00!

 

Dinner

Se vår middagsmeny här

Välkomna att njuta av smaker av Malmhattan samtidigt som ni blickar ut över Malmös glittrande skyline. Vi vill ge er personliga och lekfulla tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter. Här möter vårt Malmö, Manhattan i en spännande symbios. 

 

Parties

Se vår sällskapsmeny här

För sällskap på 8 personer eller fler finns det tre spännande menyer framtagna som är komponerade för att leka med smaklökarna. Få ut maximalt av upplevelsen och välj det matchande vinpaketet.

 

Extras

Vi älskar högtider, event och nyheter. Njut av livets goda tillsammans med oss på Kitchen & Table Malmö! 

Läs mer om events!

 

Middag i Malmö

Ät din middag på Kitchen & Table Malmö, vårt eget Malmhattan med stadens bästa utsikt!

I vår middagsmeny har vi hämtat influenser från New York och Manhattan och skapat personliga tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter. Vi erbjuder allt från kött, fisk, skaldjur och fågel till bröd, grönsaker och frukt. Maten är inspirerad av världens alla kök i kombination med den Skandinaviska kokkonsten, det traditionella köket men med en lekfull twist.

Hos oss samlas alla slags människor för att äta, dricka och umgås. Med den häpnadsväckande vyn över staden och sundet kan våra gäster njuta av en drink, en trerätters middag eller en kopp kaffe i en rustik och avslappnad miljö. Vem tycker inte att den perfekta kvällen inleds med en drink till härliga toner på 85 meters höjd där loungemöbler fyller ytorna innan man fortsätter in i restaurangens sköna myller. Fönstren går från golv till tak och vart du än befinner dig i resturangen eller i baren blickar du ut över ett vackert Malmö.

Trendiga bord och puffiga stolar pryder restaurangen och färgerna är dova och behagliga. Ljuset i restaurangen varierar beroende vilken färg himlen bjuder på varje afton. Vårt öppna kök skapar interaktion med gästerna och man kan skåda våra kockars konstnärliga och personliga matlagningsmetoder.

Hos oss talar vi inte om Fine Dining utan om Fun Dining, det handlar om att umgås och äta goda spännande rätter tillsammans med nya kombinationer och smaker. Sitt ned vid vårt Community Table där man kan socialisera sig åt både höger, vänster och rakt fram, perfekt för stora sällskap. Med vår inbjudande och härliga personal tillsammans med er törstande och matglada gäster vill vi skapa Fun Dining som når oanade höjder.

Vill du äta middag hos oss är du varmt välkommen måndag till söndag 17.00 – 22.00. Vi rekommenderar att du reserverar bord inför ditt besök, du kan boka bord här. Men du är alltid välkommen att droppa in spontant för att uppleva våra goda rätter och cocktails på något av våra höga bord. Är ni ett sällskap på fler än 8 personer så ring oss gärna på tel: +46 (0)40 20 75 00 eller skicka ett mail till malmo@kitchenandtable.seVarmt välkomna!