Meny

Lunch

Se vår lunchmeny här

Lunch with a view! Tillbringa din lunchtimme 85 meter över havet och njut av en daily special eller varför inte en från favoriterna. Öppet måndag - lördag 11:30-14:00!

 

Dinner

Se vår middagsmeny här

Välkomna att njuta av smaker av Malmhattan samtidigt som ni blickar ut över Malmös glittrande skyline. Vi vill ge er personliga och lekfulla tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter. Här möter vårt Malmö, Manhattan i en spännande symbios. 

 

Parties

Se vår sällskapsmeny här

För sällskap på 8 personer eller fler finns det tre spännande menyer framtagna som är komponerade för att leka med smaklökarna. Få ut maximalt av upplevelsen och välj det matchande vinpaketet.

 

Extras

Vi älskar högtider, event och nyheter. Njut av livets goda tillsammans med oss på Kitchen & Table Malmö! 

Läs mer om events!

 

Lunch

 Vad sägs om att äta Lunch samtidigt som ni njuter av Malmös bästa utsikt?
Varmt välkomna till Kitchen & Table Malmö här serverar vi lunch måndag till lördag, 11:30-14:00!

Till oss kommer Malmöiten för en delikat lunch, affärskvinnan för en lugn och professionell miljö och turisten för en exceptionellt vacker utsikt över Malmö och Köpenhamn tillsammans med läckra smaker. Inspirationen för vår lunchmeny är främst tagen från New York och Manhattan där världens alla smaker och dofter förgyller rätterna. Menyn består av en modern och lekfull kombination av skånska råvaror tillsammans med världens alla kök. Till dagens rätt serveras alltid vårt hemmabakade bröd med vispat smör och sallad. På vår meny finns något för alla, vi serverar kött, fågel, fisk och sallad.  Glöm inte att besöker ni oss slår ni två flugor i en smäll - god lunch och en häpnadsväckande utsikt.

Vill du äta lunch hos oss är du varmt välkommen måndag till lördag 11.30 – 14.00 på Dag Hammarskjölds Torg 2, 211 18 Malmö. Vi rekommenderar att du reserverar bord inför ditt besök och du kan boka bord direkt via vår hemsida,  Alla bord är inte tillgängliga online så om du inte hittar ett ledigt bord eller om ni är ett sällskap på fler än 8 personer så ring oss gärna på telefonnummer Tel: +46 (0) 40 20 75 00 eller skicka ett mail till malmo@kitchenandtable.se


Varmt välkommen på lunch hos oss!