Meny

Lunch

Se vår lunchmeny här

Lunch with a view! Tillbringa din lunchtimme 85 meter över havet och njut av en daily special eller varför inte en från favoriterna. Öppet måndag - lördag 11:30-14:00!

 

Dinner

Se vår middagsmeny här

Välkomna att njuta av smaker av Malmhattan samtidigt som ni blickar ut över Malmös glittrande skyline. Vi vill ge er personliga och lekfulla tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter. Här möter vårt Malmö, Manhattan i en spännande symbios. 

 

Parties

Se vår sällskapsmeny här

För sällskap på 8 personer eller fler finns det tre spännande menyer framtagna som är komponerade för att leka med smaklökarna. Få ut maximalt av upplevelsen och välj det matchande vinpaketet.

 

Extras

Vi älskar högtider, event och nyheter. Njut av livets goda tillsammans med oss på Kitchen & Table Malmö! 

Läs mer om events!

 

Clarion Hotel

Kitchen & Table är ett restaurangkoncept inom Clarion Hotel och en förlängning av Clarion Living Room. Här erbjuder vi vad vi kallar Fun Dining, snarare än fine dining, i en inbjudande, varm och avslappnad miljö. 
 
 
 
Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Hotellet som huserar Kitchen & Table Malmö reser sig 85 meter upp i skyn och det är här vi finns, du äter och dricker med fantastisk utsikt. Vår närhet till stadens kulturutbud är omedelbar, bara ett stenkast bort hittar du Lilla Torg och dess puls med nöjen, härliga parker och sprudlande uteliv.