Menu

Lunch

Se vår lunchmeny här

Lunch with a view! Tillbringa din lunchtimme 85 meter över havet och njut av en daily special eller varför inte en från favoriterna. Öppet måndag - lördag 11:30-14:00. 

 

Middag

Se vår middagsmeny här

Välkomna att njuta av smaker av Malmhattan samtidigt som ni blickar ut över Malmös glittrande skyline. Vi vill ge er personliga och lekfulla tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter. Här möter vårt Malmö, Manhattan i en spännande symbios. 

 

Parties

Se vår sällskapsmeny här

För sällskap på 8 personer eller fler finns det tre spännande menyer framtagna som är komponerade för att leka med smaklökarna. Få ut maximalt av upplevelsen och välj det matchande vinpaketet.

 

Extras

Vi älskar högtider, event och nyheter. Njut av livets goda tillsammans med oss på Kitchen & Table Malmö! 

Läs mer om events!

 

 

Välkommen till Malmhattan!

Mötesplatsen för Malmöiten och den globala resenären, och även för matkulturen från Manhattan och Malmö. Lokalbon visar stolt upp sitt Malmö från restaurang Kitchen & Tables utsikt, som sträcker sig över Öresund, Zlatans hus och stadens puls. Utsedd till årets restaurang 2016, där Malmöiten röstat fram vinnaren! 

PRESENTKORT

Share the experience!

Uppe på 25e våningen säljer vi presentkort, redo för dig att ge bort till någon du tycker om. Bjud dem på en middag i en atmosfär av Fun Dining, det tror vi att de kommer att gilla! Presentkorten är giltiga på alla Kitchen & Table-restauranger i Sverige och Norge - se vilka orter vi finns på i sidfoten längst ner på sidan.
Buy and give - what are you waiting for?

 

"I've seen the
  world through the 

kitchen and I 
love that view!"
- Marcus Samulesson