Meny

Middag

Se vår middagsmeny här

Vår middagsmeny har influenser från Manhattan med moderna och gränsöverskridande kombinationer där inspiration hämtas från internationella- och traditionella kök.
Vi vill ge er personliga och lekfulla tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter.

Läs mer om Middag

Dryck

Se vår dryckesmeny här

Drycken hos oss är en mix av tradition och nya influenser – Traditional & Not so Traditional.

Coffeebar

Se vår lunchmeny här
 
 
 
 
 
Njut av riktigt gott kaffe, givetvis lokalproducerat och rättvisemärkt, hela dagen i vår Coffeebar. 
 

Karlstad Coffeebar

Här kan ni njuta av riktigt gott kaffe, givetvis lokalproducerat och rättvisemärkt, hela dagen i vår nya Coffeebar. Tillsammans med lockande bakverk, fylliga mackor, dagens soppa och enklare lunch tror vi att ni kommer ha det rätt bra! Kanske söker du en stund för dig själv eller tillsammans med vänner, en snabb kopp i farten eller en plats för dagens arbete. Hos oss finner ni förutom ett riktigt grymt kaffe också mysiga, rymliga lokaler mitt i stan och nära tågstationen, gratis wi-fi och generösa öppettider. Vår coffeebar är belägen i Kitchen & Table på Clarion Hotel Plaza. 

 
Naturligtvis serverar vi endast kaffe från vårt lokala rosteri i Karlstads - Löfbergs. Kaffe och Kaffe kan ha en så vid betydelse som Värmlands djupa skogar. Här i Karlstad har stadens invånare präglats av kaffekulturen och det lokala rosteriet Löfbergs i över 100 år. Bröderna Löfbergs startade sitt kafferosteri redan 1906, ungefär samtidigt som ordet fika började användas. Passionen för fikakulturen och gott kaffe har funnits med ända sedan starten, liksom engagemanget för hållbarhet och rättvisefrågor. Idag är Löfbergs från Karlstad i Värmland, en av världens största importörer av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe.
 
Våra medarbetare i Kitchen & Table har fått en skräddarsydd kaffeutbildning av Löfbergs specialister för att förhöja service och kunskap kring kaffe till våra gäster. Vi berättar gärna om de olika rostningar vi serverar och hur ditt kaffe passar till den mat eller tillbehör du väljer. Varje dag serverar vi två noga utvalda rostningar samt skummande espresso i alla dess former. 
Kunskap och fokus på kaffe kommer att finnas här i Kitchen & Table Karlstad både dagtid och kvällstid för att ge er en kaffeupplevelse utöver det vanliga.
 
Öppettider Kitchen & Table Coffeebar:
Måndag - fredag 10:00 - 17:00
 
Välkomna!
 
Middag
Vill du äta middag hos oss i Kitchen & Table? Varmt välkommen måndag till lördag 17:00 – 22:00. Vi rekommenderar att du reserverar bord inför ditt besök, det kan du göra här. Om ni är ett sällskap på fler än 8 personer så ring oss gärna på telefonnummer Tel: +46 (0) 54 100 230 eller skicka ett mail till karlstad@kitchenandtable.se