Menu

Middag

Se vår middagsmeny här  

Vår middagsmeny har influenser från Manhattan med moderna och gränsöverskridande kombinationer där inspiration hämtas från internationella- och traditionella kök.
Vi vill ge er personliga och lekfulla tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter.

Lunch

Se vår lunchmeny här  

I vår lunchmeny erbjuder vi Daily Specials tillsammans med ett urval av vår À la carte meny, allt med lekfulla och gränsöverskridande tolkningar av traditionella rätter. 

Dryck

Se vår dryckesmeny här
 
 
 
 
 
Drycken hos oss är en mix av tradition och nya influenser – Traditional & Not so Traditional.

Brunch

 
 
 
 
Det okonstlade och kravlösa med brunch är precis vad vi vill att ni ska uppleva hos oss, en extra lyx man kan unna sig på helgen, gärna efter en lång sovmorgon.
Varje lördag och söndag klockan 12.00-15.00 dukar vi upp vår välfyllda och populära brunchbuffé. Priset är 245:- per person för vuxna och 10kr per år fyllda för barn under 13 år. 
Läs mer om Brunch

Välkommen till Skånes och Manhattans bästa bord

Att man äter gott på en restaurang i Helsingborg är verkligen ingen nyhet. Från den skånska myllan kommer kulinariska kändisar som tomaterna från Viken, sparrisen från Österlen och potatisen från Bjäre. Men att de lokala råvarorna numera mixas med smakerna som avnjuts på Manhattan i New York, är definitivt något nytt under den skånska solen.

På Gång

Sun is shining...
And so are you! Kom in till oss och njut av något gott i solen! För du vet väl att vi har en uteservering?

 

"I've seen the
  world through the 

kitchen and I 
love that view!"
- Marcus Samulesson