Menu

Lunch

  Se vår lunchmeny här  

Till lunch erbjuder vi förutom Daily Specials´ inkl. sallad och bröd & ett urval av våra favoriter. På menyn hittar du sallader, fiskrätter och vår populära KT Classic Burger med Soho Fries och Butchers Cut Steak Frites.

Middag

Se vår middagsmeny här

Vår middagsmeny har influenser från Manhattan med moderna och gränsöverskridande kombinationer där inspiration hämtas från internationella- och traditionella kök.
Vi vill ge er personliga och lekfulla tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter.

Dryck

Se vår dryckesmeny här

Drycken hos oss är en mix av tradition och nya influenser – Traditional & Not so Traditional.

 

På gång

Turn the lights off but the music on! 
It´s Earth Hour. Vi släcker ner på hotellet, tänder ljus och lyssnar på skön akustisk livemusik i Kitchen & Table, 20-22.00. Boka bord här!
 
Battle of the chefs!
Denna veckan, from tisdag 21/3, går det hett till i köket. Kockarna har nämligen utmanat varandra att komponera ihop veckans fräsigaste burgare och du har chans att påverka resultatet! Det står mellan The Greek, en härlig lammburgare med grekiska tillbehör och The Blue Moomin, en saftig angusburgare med ädelost. Vilken av dessa två vill du helst se igen? Välkommen upp på en smarrig måltid och betygsätt just din favvo!
 
Vinnarburgaren serveras från 14.00 i Living Room under VM-kvalet, Sverige-Vitryssland på lördag. May the most tasty burger win!
 
Badge or not badge? 
För er som jobbar på Arlanda och har badge, erbjuder vi 10% rabatt på dagens lunch.
 
Super Hour!
Bokar du bord mellan 17-18.00 får du 20% rabatt på mat. Gäller alla dagar i veckan. Boka bord online gör du här >>
 
Be smart! 
Boka bord i förväg för att vara säker på att få plats vid önskad tid. Ett tips är annars att äta vid 17 eller 20. Boka bord online gör du här >>

Doggiebag
Ni vet väl att ni kan få med er en doggiebag om ni inte äter upp den där sista biten? Det tycker vi är ett utmärkt sätt att försöka minska matsvinnet på. Fråga efter din doggiebag i restaurangen och ta hem till familjen, då får du pluspoäng, vi lovar!