Menu

Lunch

  Se vår lunchmeny här  

Hos oss får du alltid Daily Specials med tillhörande sallad och bröd, och vi erbjuder dessutom ett urval av våra favoriter. På menyn hittar du sallader, fiskrätter och vår populära KT Classic Burger med SOHO Fries och Butchers Cut Steak Frites.

 

Middag

Se vår middagsmeny här

Vår middagsmeny har influenser från Manhattan med moderna och gränsöverskridande kombinationer där inspiration hämtas från internationella och traditionella kök. Vi ger dig personliga och lekfulla tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter.

 

Dryck

Se vår dryckesmeny här

Drycken hos oss är en mix av tradition och nya influenser – Traditional & Not so Traditional.

 
 

På gång

MIDSUMMER MENU
Äntligen dags för dans kring midsommarstången, blommor i håret och en massa god mat såklart! Vår midsommarmeny hittar du här >>
 
TODAY'S LUNCH IS GOING VACAY
Fredagen 16 juni klockan 14:00 stämplar d
agens lunch ut och går på semester. Dagens lunch är tillbaka den 21 augusti 11:30 och då gäller vår fantastiska à la carte meny! Den som väntar på något gott...
 
ARLANDA FRIENDS
För er som jobbar på Arlanda och har badge erbjuder vi nu ett superpris på dagens lunch - 95 kr! Gäller from 1 juni. Vi ses!
 
SOMETHING NEW AND FUN!
Nu har vi nya spännande rätter på menyn! Dessutom med ett nytt utseende. En meny med mer grönt, mer lokalt och hej hållbart! But still flavors of Manhattan. 
  
SUPER HOUR!
Bokar du bord mellan 17-18.00 får du 20% rabatt på mat. Gäller alla dagar i veckan. Boka bord online gör du här >>
 
BE SMART!
Boka bord i förväg för att vara säker på att få plats vid önskad tid. Ett tips är annars att äta vid 17 eller 20. Boka bord online gör du här >>

DOGGIE BAG
Ni vet väl att ni kan få med er en doggiebag om ni inte äter upp den där sista biten? Det tycker vi är ett utmärkt sätt att försöka minska matsvinnet på. Fråga efter din doggiebag i restaurangen och ta hem till familjen, då får du pluspoäng, vi lovar!