Menu

Lunch

  Se vår lunchmeny här  

Hos oss får du alltid Daily Specials med tillhörande sallad och bröd, och vi erbjuder dessutom ett urval av våra favoriter. På menyn hittar du sallader, fiskrätter och vår populära KT Classic Burger med SOHO Fries och Butchers Cut Steak Frites.

 

Middag

Se vår middagsmeny här

Vår middagsmeny har influenser från Manhattan med moderna och gränsöverskridande kombinationer där inspiration hämtas från internationella och traditionella kök. Vi ger dig personliga och lekfulla tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter.

 

Dryck

Se vår dryckesmeny här

Drycken hos oss är en mix av tradition och nya influenser – Traditional & Not so Traditional.

 
 

Middag på Arlanda flygplats

Vi vill ge er personliga tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter, vår meny består av snacks, förrätter, varmrätter och efterrätter. Vi erbjuder allt från kött, fisk, skaldjur och fågel till bröd, grönsaker och frukt. Maten är inspirerad av Manhattans matdistrikt med världens alla kök i kombination med den Skandinaviska kokkonsten, mycket är tillagat med råvaror från lokala producenter.
 
Alla dagar i veckan samlas här alla slags människor för att äta, dricka och umgås, Den avslappande inredningen är lekfull och hemtrevlig och i restaurangen man lika gärna kan hänga i baren över en drink, äta en trerätters middag eller slinka in på en kopp kaffe och spana ut över start- och landningsbanorna. Att se flygplanen lyfta till världens alla hörn tycker vi ger en närmast kosmopolitisk känsla, upplev det du med!
En central punkt hos oss är vårt Communty Table, ett stort bord som inbjuder till spontana möten och Social Dining. Här kan man koppla av med avslappnat umgänge över en cocktail eller en bit mat.
 
Vill du äta middag hos oss är du varmt välkommen måndag till söndag 17:00 – 22:30. Vi rekommenderar att du reserverar bord via vår hemsida, det är inte alla bord som är tillgängliga online så om du inte hittar ett ledigt bord eller om ni är ett sällskap fler än 8 personer så ring oss gärna på telefonnummer Tel: +46 (0)8-444 18 15 eller skicka ett mail till arlanda@kitchenandtable.se
 
Vår middagsmeny har influenser från New York och framför allt Manhattan, med moderna och gränsöverskridande kombinationer har inspiration hämtas från traditionella kök men med en lekfull twist. 
 
Barnen är mer än välkomna hos oss. Kolla in mini-menyn här >>
Är ni ett sällskap på 8 personer eller fler? 
 
Varmt välkommen!