Menu

Lunch

  Se vår lunchmeny här  

Hos oss får du alltid Daily Specials med tillhörande sallad och bröd, och vi erbjuder dessutom ett urval av våra favoriter. På menyn hittar du sallader, fiskrätter och vår populära KT Classic Burger med SOHO Fries och Butchers Cut Steak Frites.

 

Middag

Se vår middagsmeny här

Vår middagsmeny har influenser från Manhattan med moderna och gränsöverskridande kombinationer där inspiration hämtas från internationella och traditionella kök. Vi ger dig personliga och lekfulla tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter.

 

Dryck

Se vår dryckesmeny här

Drycken hos oss är en mix av tradition och nya influenser – Traditional & Not so Traditional.

 
 

Lunch på Arlanda flygplats

På 12.e våningen på Clarion Hotel Arlanda Airport i SkyCity, på första parkett vid start- och landningsbana kan våra gäster koppla av i en avslappnad miljö med den internationella känsla en flygplats ger. Här kan du spana på flygplanen som startar och landar.
 
Till lunch erbjuder vi förutom Daily Specials´ inkl. sallad och bröd ett urval av våra favoriter. På menyn hittar du sallader, fiskrätter och vår populära KT Classic Burger med Soho Fries och Butchers Cut Steak Frites. I vår lunchmeny har vi hämtat inspiration från New York och framför allt Manhattan där hela världen är inspirationskälla. Menyn består av moderna och gränsöverskridande kombinationer blandat med traditionell husmanskost. 
 
Vill du äta lunch hos oss är du varmt välkommen måndag till fredag 12:00 – 14:00. Vi rekommenderar att du reserverar bord via vår hemsida. Det är inte alla bord som är tillgängliga online så om du inte hittar ett ledigt bord eller om ni är ett sällskap fler än 8 personer så ring oss gärna på telefonnummer Tel: +46 (0)8-444 18 15 eller skicka ett mail till arlanda@kitchenandtable.se
 
Vi erbjuder våra gäster den perfekta restaurangen för dagens lunch likväl som affärslunchen eller för resenären som vill ge sin resa den bästa möjliga starten. 
 
Fram till 20 augusti kan du hugga in på vår smarriga sommarmeny. Gäller 12:00-17:00 varje dag och du hittar den här!
 
Alla Arlanda friends med badge äter dagens lunch för 95 kr - great deal!  
 
Välkommen!