Menu

Lunch

  Se vår lunchmeny här  

Hos oss får du alltid Daily Specials med tillhörande sallad och bröd, och vi erbjuder dessutom ett urval av våra favoriter. På menyn hittar du sallader, fiskrätter och vår populära KT Classic Burger med SOHO Fries och Butchers Cut Steak Frites.

 

Middag

Se vår middagsmeny här

Vår middagsmeny har influenser från Manhattan med moderna och gränsöverskridande kombinationer där inspiration hämtas från internationella och traditionella kök. Vi ger dig personliga och lekfulla tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter.

 

Dryck

Se vår dryckesmeny här

Drycken hos oss är en mix av tradition och nya influenser – Traditional & Not so Traditional.

 
 

Dryck

Vår vinlista är självklart fylld med viner från hela världen, i gott sällskap av drinkar, öl och softdrinks, här hittar du flera lokala specialiteter från Sörmland och Uppland och vår cocktaillista består av Classics´ & Not so Classic.
 
När vi valt ut viner till vår lista har vi använt oss av ledorden socialt, personligt och smakrikt. Urvalet av viner är en mix av gamla och nya världen, där hittar man både elegans och riktiga amerikanska tuffingar som fungerar perfekt till våra smakrika rätter på menyn. I listan samsas innovativa smakupplevelser med traditionella klassiker och vi vågar påstå att du kommer hitta en favorit!
 
Arlandas högsta bar
Med utsikt över landningsbanorna kan du och kollegorna, vännerna eller dejten mötas i baren för skönt barhäng. Och utanför lyfter och landar flygplanen.