Menu

Lunch

  Se vår lunchmeny här  

Hos oss får du alltid Daily Specials med tillhörande sallad och bröd, och vi erbjuder dessutom ett urval av våra favoriter. På menyn hittar du sallader, fiskrätter och vår populära KT Classic Burger med SOHO Fries och Butchers Cut Steak Frites.

 

Middag

Se vår middagsmeny här

Vår middagsmeny har influenser från Manhattan med moderna och gränsöverskridande kombinationer där inspiration hämtas från internationella och traditionella kök. Vi ger dig personliga och lekfulla tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter.

 

Dryck

Se vår dryckesmeny här

Drycken hos oss är en mix av tradition och nya influenser – Traditional & Not so Traditional.

 
 

Clarion Hotel

Kitchen & Table är ett restaurangkoncept inom Clarion Hotel och en förlängning av Clarion Living Room. Här erbjuder vi vad vi kallar Fun Dining, snarare än fine dining, i en inbjudande, varm och avslappnad miljö.
 
 
Clarion Hotel Arlanda Airport
Vi är ett levande förstklassigt hotell, mitt i Sky City, mellan Terminal 4 och 5 finns vi med bokstavligen talat en himmelsk utsikt och unik internationell miljö fylld av konst, musik och design. Vi finns nära gaten för dig som ska flyga eller anländer. På hotellet finns pool, bastu och gym såväl som möteslokaler som passar för både stora konferenser som styrelsemöten eller banketter. Kitchen & Table Arlanda hittar du på våning 12. Varmt välkommen!