Meny

Middag

Se vår middagsmeny här

Vår middagsmeny har influenser från Manhattan med moderna och gränsöverskridande kombinationer där inspiration hämtas från internationella- och traditionella kök.
Vi vill ge er personliga och lekfulla tolkningar i kombination med lokala råvaror och specialiteter.

 

Dryck

Se vår dryckesmeny här

Drycken hos oss är en mix av tradition och nya influenser – Traditional & Not so Traditional.

 

Hjärtat av Sverige möter äpplet i väst

 I Örebro, vid Hjälmarens strand har man ätit gott länge. Det har bland annat kokboksförfattarinnan Kajsa Warg sett till. Här njuter man fortfarande av hennes gös med trattkantareller, bacon och gräslök och Örebroklassikern Skomakarlåda. Men trots sin imponerande ålder på över 700 år, är Örebro inte främmande för nya välsmakande influenser.
So much going on!
Spelningar, brunch, after work and much more! Kitchen & Table vrider upp både tempot och temperaturen under våren. Kom in och njut av mat och dryck tillsammans med oss!

 

"I've seen the
  world through the 

kitchen and I 
love that view!"
- Marcus Samulesson